gulas-z-plece.jpg

Guláš z plece s lečem a játry

Maso a játra nakrájíme na kostky, na sádle osmahneme cibuli, přidáme maso a játra, vše podlijeme a dusíme do měkka (nesolíme, játra by ztvrdla). Když je maso měkké, přidáme lečo, nakrájené kozí rohy a klobásu, prohřejeme dalších 5-10 minut. Pokrm zaprášíme moukou, ochutíme...

Diskuze

8 komentářů

    nova2

    Zajímavý recept, vyzkouším.

    j
    jankac

    Guláš z plece s lečem a játry, tak takýto guľáš som ešte nejedla, ani si neviem predstaviť tú chuť.

    Viky17

    Docela zvláštní kombinace, která mě zaujala, nic proti játrům nemám, ale nedokážu si představit je s gulášovou příchutí.

    l
    lucik21

    Takový guláš bych asi nejedla, játra nemám ráda

    l
    ladouch

    Pochutnala bych si na něm,ae bez těch jater.

    b
    Bobina1

    Guláš z plece s lečem a játry – já bych tam ty játra nedávala.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist