Guláš z plece s lečem a játry
Maso a játra nakrájíme na kostky, na sádle osmahneme cibuli, přidáme maso a játra, vše podlijeme a dusíme do měkka (nesolíme, játra by ztvrdla). Když je maso měkké, přidáme lečo, nakrájené kozí rohy a klobásu, prohřejeme dalších 5-10 minut. Pokrm zaprášíme moukou, ochutíme...
Zajímavý recept, vyzkouším.
Guláš z plece s lečem a játry, tak takýto guľáš som ešte nejedla, ani si neviem predstaviť tú chuť.
Docela zvláštní kombinace, která mě zaujala, nic proti játrům nemám, ale nedokážu si představit je s gulášovou příchutí.
Takový guláš bych asi nejedla, játra nemám ráda
Pochutnala bych si na něm,ae bez těch jater.
Guláš z plece s lečem a játry – já bych tam ty játra nedávala.