Guláš z plece s lečem a játry

Suroviny

vepřového plecka
500 g
sterilizovaný lečo
300 g
vepřový játra
300 g
klobása
200 g
sterilizovaná paprika
150 g
česnek
4 stroužky
cibule
2 ks
červená mletá paprika
hladká mouka
sádlo
pepř
sůl

Postup přípravy:

Maso a játra nakrájíme na kostky, na sádle osmahneme cibuli, přidáme maso a játra, vše podlijeme a dusíme do měkka (nesolíme, játra by ztvrdla). Když je maso měkké, přidáme lečo, nakrájené kozí rohy a klobásu, prohřejeme dalších 5-10 minut. Pokrm zaprášíme moukou, ochutíme česnekem, přidáme červenou papriku, pepř a sůl. Takto připravený guláš podáváme s chlebem nebo pečivem, výborný je ale i s knedlíkem nebo rýží.

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.11.2015 1:49| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist