Guláš z plece s lečem a játry

Suroviny

vepřového plecka
500 g
sterilizovaný lečo
300 g
vepřový játra
300 g
klobása
200 g
sterilizovaná paprika
150 g
česnek
4 stroužky
cibule
2 ks
červená mletá paprika
hladká mouka
sádlo
pepř
sůl

Postup přípravy:

Maso a játra nakrájíme na kostky, na sádle osmahneme cibuli, přidáme maso a játra, vše podlijeme a dusíme do měkka (nesolíme, játra by ztvrdla). Když je maso měkké, přidáme lečo, nakrájené kozí rohy a klobásu, prohřejeme dalších 5-10 minut. Pokrm zaprášíme moukou, ochutíme česnekem, přidáme červenou papriku, pepř a sůl. Takto připravený guláš podáváme s chlebem nebo pečivem, výborný je ale i s knedlíkem nebo rýží.

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
štítky: cibule
14.11.2015 1:49

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist