gulas_1.jpg

Guláš z mletého masa

Maso umeleme na větší kousky. Do kastrolku dáme olej a najemno nakrájenou cibuli a necháme smažit dozlatova. Pak do ní přidáme umleté maso, přidáme papriku a orestujeme. Dále přidáme sůl, kmín, gulášové kostky, bobkový list, přidáme česnek, podlijeme vodou a necháme dusit do...

Diskuze

12 komentářů

    p
    pepina

    My to míváme jako gulášovou polévku.

    x
    xxkouckaxx

    takový guláš jsem ještě nejedla , ale může být dobrý !

    b
    brontik

    ještě jsem nevařila asi ho uvařím může být dobrý a chutný

    j
    jankac

    Guláš z mletého masa som ešte nejedla s knedľou, ale môže byť dobré. S cestovinami som už robila, ale ešte som ich zapiekla.

    Viky17

    Guláš z mletého masa – gulášek často dělávám, protože mám raději mleté maso než to na guláš nebo plecko, bojím se, do čeho kousnu, takhle to je mletím vyřešené.

    m
    martinnatr

    možná někdy vyzkouším, super nápad

    l
    ladouch

    Spíš by to bylo jako masová směs na špagety, vyzkouším.

    v
    viki11

    Guláš z mletého vepřového plecka je výborný. Navíc je velmi brzy uvařený.

    l
    lucik21

    Guláš z mletého masa už jsem ochutnala a vůbec nebyl špatný

    e
    Elisa19

    Z mletého masa jsem guláš ještě nezkoušela,takže zatím nevím zda se do něj pustím.

    b
    Bobina1

    Guláš z mletého masa bude dobrý k těstovinám.

    g
    glady

    guláše máme sice rádi…ale z mletého masa jej zkoušet určitě nebudu.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist