gulas-s-paprikami-352x198.jpg

Guláš z jater a paprik

Na drobně nakrájenou rozškvařenou slaninu dejte zpěnit nakrájenou cibuli, přidejte kostičky jater, osmahněte, okořeňte mletou paprikou a zaprašte moukou, opět osmahněte, podlijte, promíchejte a duste doměkka. Po chvíli přidejte sloupnuté a na nudličky nakrájené papriky. Nakonec zalijte smetanou, osolte a posypte pažitkou. Podávejte s bramborami.

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist