Guláš z hovězího masa
Na guláš použijeme nejlépe hovězí maso z kližky, ale vhodné je i maso z hovězí plece. Opláchneme ho, osušíme a případně zbavíme tuhých blan a šlach. Nakrájíme ho na větší kostky. Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na malé kostičky. Připravíme si vývar. V kastrolu rozpálíme...
Výborný guláš.
Zajímavý recept. Vyzkouším a třeba ho zařadím do našeho jídelníčku.
Hovezi gulas mam hrozne rada,urcite zas brzo udelam.
Guláš z hovězího masa – ten nejlepší dělává moje maminka !
Tohle je snad nejzákladnější a nejlepší guláš na světě.
dělám dost často a je dobrý vždy nezbyde
klasický recept na skvělý gulášek , který nikdy nezklame
Nejlepší guláš je z hovězí klížky.
z hovězího masa dělávám často s rýží je to taky dobré