gulas-hovezi.jpg

Guláš z hovězího masa

 Na guláš použijeme nejlépe hovězí maso z kližky, ale vhodné je i maso z hovězí plece. Opláchneme ho, osušíme a případně zbavíme tuhých blan a šlach. Nakrájíme ho na větší kostky. Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na malé kostičky. Připravíme si vývar. V kastrolu rozpálíme...

Diskuze

12 komentářů

    j
    jenetka

    Výborný guláš.

    g
    glady

    Zajímavý recept. Vyzkouším a třeba ho zařadím do našeho jídelníčku.

    8
    88pacicka88

    Hovezi gulas mam hrozne rada,urcite zas brzo udelam.

    x
    xxkouckaxx

    Guláš z hovězího masa – ten nejlepší dělává moje maminka !

    k
    krockovapavla

    Tohle je snad nejzákladnější a nejlepší guláš na světě.

    b
    brontik

    dělám dost často a je dobrý vždy nezbyde

    x
    xxkouckaxx

    klasický recept na skvělý gulášek , který nikdy nezklame

    p
    pradlanka

    Nejlepší guláš je z hovězí klížky.

    b
    brontik

    z hovězího masa dělávám často s rýží je to taky dobré

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist