gulas-z-divocaka.jpg

Guláš z divočáka na česneku

Maso nakrájíme na velké (gulášové) kostky. Cibuli oloupeme, rozkrojíme na čtvrtky a nakrájíme na plátky. V kastrolu rozpálíme sádlo, orestujeme na něm cibuli, přidáme maso a také orestujeme. Přisypeme sladkou i pálivou papriku, kmín a prolisovaný česnek. Promícháme a zalijeme horkou vodou (nebo vývarem) tak,...

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Guláš z divočáka je poľovnícka pochúťka. Mňam.

    l
    lucik21

    Guláš z divočáka je velká dobrota

    l
    ladouch

    Divočák by byl, ale jíst ho manžel nesmí, zákaz od lékaře.

    v
    viki11

    Guláš z divočáka je skutečná lahůdka. Jen ještě sehnat to lahodné maso z divočáka.

    g
    glady

    guláš z divočáka je skutečná pochoutka…..

    b
    Bobina1

    Tak ještě toho divočáka a už jej dělám.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist