Guláš se zelím a rajčatovým protlakem

Umyté a očištěné maso nakrájíme na kostky. Na sádle osmažíme dozlatova cibuli s kmínem a přidáme mletou papriku. Vložíme pokrájené maso, které za občasného míchání podusíme ve vlastní šťávě. Poté přidáme sůl, rajský protlak, zalijeme vařící vodou tak, aby bylo vše zakryté,...

Diskuze

5 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Hovězí masíčko, brambory, zelí a rajský protlak – skvělé ingredience !

    h
    Hoja

    vyzkouším

    a
    aknela11

    dělám doma klasický guláš, tak vyzkoušíme také něco jiného.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist