gulas-se-zampiony_1.jpg

Guláš se žampióny a vínem

Maso opláchneme a nakrájíme na gulášové kostky, cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Stejně nakrájíme i slaninu. V kastrolu rozpálíme dvě lžíce oleje a společně s ním rozškvaříme nakrájenou slaninu, na tom osmahneme cibuli a opečeme po všech stranách kostky masa. Podlijeme vývarem z kostky bujónu, zamícháme a pod...

Diskuze

4 komentáře

    s
    stendy

    Guláš se žampióny a vínem nemusí být špatný.

    j
    jankac

    Recept sa mi páči, raz ho vyskúšam.

    l
    ladouch

    Nemám ráda víno v jídle, nechutná mě.

    b
    Božena Brázdilová

    Guláš se žampióny a vínem ochutnala bych, kdyby mě to někdo připravil.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist