Guláš s patisony nebo cuketou

Nejdříve očistíme cibuli, oloupeme cuketu nebo patison a obojí nakrájíme na hrubé kostky. Také opláchnuté a osušené hovězí i vepřové maso pokrájíme na větší kostky.  Očistíme česnek, zelenou papriku (nakrájíme ji na proužky) a spaříme a oloupeme rajská jablíčka. V kastrolu rozpálíme tuk (olej, sádlo),...

Diskuze

6 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Guláš s patisony nebo cuketou – takový jsem ještě nikdy nejedla !

    x
    xxkouckaxx

    olalá ! tak tohle vypadá naprosto skvěle a moc lákavě !

    k
    krockovapavla

    Toto je opravdu výborný a moc chutný gulášek.

    o
    ostrowid

    Cuketu jsem do guláše také již dávala, tak zkusím i patison. Nějak se mi urodil

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist