Guláš pašeráka Rudly s cibulí a hráškem

Zasmažíme si na jemno nakrájenou cibulku, přidáme maso na kostky. Až pustí šťávu zamícháme sladkou a pálivou papriku, pepř a zalejeme vodou (asi 1,5 l). Vaříme v papiňáku 40 minut, poté otevřeme, přidáme nakrájenou papriku, rajče, hrášek a žampiony. Přivedeme do varu a zahustíme. Povaříme...

Diskuze

10 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Guláš pašeráka Rudly – název se mi líbí a recept je zajímavý !

    k
    krockovapavla

    Tento guláš je opravdu výborný a vynikající.

    x
    xxkouckaxx

    guláše u nás milujeme a tenhle má navíc super název

    Viky17

    Dobrý recept na skvělý oběd, stojí za to vyzkoušet jej, určitě bude moc chutnat :-))))

    j
    josef7777

    Guláš pašeráka Rudly – zajimavy recept, urcite vyzkousim.

    e
    evik56

    Guláš může chutnat dobře,jen ten hrášek bych musela vynechat,syn vařený hrášek nemusí

    x
    xxkouckaxx

    název je super a jídlo vypadá , že bude stejně skvělé !

    a
    aknela11

    bych si dala hned. O víkendu vyzkouším.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist