Guláš pašeráka Rudly s cibulí a hráškem
Zasmažíme si na jemno nakrájenou cibulku, přidáme maso na kostky. Až pustí šťávu zamícháme sladkou a pálivou papriku, pepř a zalejeme vodou (asi 1,5 l). Vaříme v papiňáku 40 minut, poté otevřeme, přidáme nakrájenou papriku, rajče, hrášek a žampiony. Přivedeme do varu a zahustíme. Povaříme...
Guláš pašeráka Rudly – název se mi líbí a recept je zajímavý !
Tento guláš je opravdu výborný a vynikající.
guláše u nás milujeme a tenhle má navíc super název
Dobrý recept na skvělý oběd, stojí za to vyzkoušet jej, určitě bude moc chutnat :-))))
Guláš pašeráka Rudly – zajimavy recept, urcite vyzkousim.
Guláš může chutnat dobře,jen ten hrášek bych musela vynechat,syn vařený hrášek nemusí
název je super a jídlo vypadá , že bude stejně skvělé !
bych si dala hned. O víkendu vyzkouším.