Grilovaný losos se zeleninou a petrželkou

Filety z lososa opláchneme, osušíme a dáme na grilovací pánev s rozpáleným olivovým olejem. Filátka dáváme kůží dolů. Opečeme z každé strany jen jednou. Ryba se velmi snadno rozpadá. Hotové filety vyjmeme a zlehka je opepříme a osolíme. Na závěr pokapeme citronem. Pak si připravíme...

Diskuze

4 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    velice lákavý recept – ryba spojená s česnekem je vždy dobrota

    p
    puntik

    je má nejoblíbenější ryba mňam, jen kdyby nebyla tak drahá

    Boženka

    Tu zeleninu balím do alobalu, pak mřížkou určitě nepropadne a je šťavnatá

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist