lilek.jpg

Grilovaný lilek

Lilek omyjeme, osušíme a podélně rozkrájíme na co nejslabší plátky. Na grilovací pánvi nasucho postupně plátky lilku opražíme z obou stran. Mezitím si připravíme marinádu. Do hrnečku nalijeme olivový olej, vsypeme koření a rozdrcený česnek, pořádně prošleháme vidličkou. Aranžmá jídla na talíři –...

Diskuze

15 komentářů

    m
    manislava

    nemám co dodat,ty fotky jsou tak nádherné,že bych nejraději týden sedělac a jen ochutnávala tu nádheru-uplně všechno

    m
    martinnatr

    lilek mám ráda, tohle určitě vyzkouším

    j
    jankac

    Lilek na grilu by som si dala, a marináda k tomu mňam.

    s
    slavuska

    Lilek jsem bohužel zatím nenašla odvahu ochutnat

    g
    glady

    Zajímavý recept. Určitě vyzkoušíme.

    m
    Mlny17

    Lilek na grilu jsme letos poprvé ochutnali a překvapivě dobrý. Přidat chilli to raději ne.

    x
    xxkouckaxx

    Lilek na grilu s marinádou s chilli – to bych ráda ochutnala !

    h
    helenadon

    grilovaný lilek je možno kombinovat s čímkoliv

    h
    helenadon

    lilek upravuji i jinak, ale na grilu je nejlepší

    l
    lucik21

    to musí být dobrota,lilek mám moc ráda

    a
    aknela11

    na grilu s marinádou – hmmm tak nic podobného jsem nikdy nejedla

    l
    ladouch

    Lilek mám ráda, dělám z něj pomazánku, tento recept neznám, ale díky za něj.

    k
    krockovapavla

    Často doma vařím z cukety a lilek je něco podobného a proto se mi tento recept líbí:)

    b
    Bobina1

    Lilek s chilli na grilu – nic pro mne. Aspoň kousek masíčka by to chtělo.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist