kapr-na-grilu_1.jpg

Grilovaný kapr s křenem

Oprané porce kapra osolíme, zakapeme citrónovou šťávou a necháme zhruba hodinu odležet. Pak je lehce osušíme kuchyňskou utěrkou, potřeme olejem a na grilu pečeme z každé strany asi 8 minut. Hotovou rybu posypeme čerstvě strouhaným křenem a pokapeme máslem. Podáváme se zeleninovým salátem,...

Diskuze

7 komentářů

    nova2

    Výborný tip na blížící se grilovačku.

    j
    jankac

    Kapr na grilu by som si dala, len keby som ho mala doma.

    p
    patricia077

    Kapra na grilu jsme měli minulou sobotu a byl famózní :-)..

    l
    lucik21

    Kapra na grilu bych si dala, hlavně ne smaženého

    g
    glady

    kapra na grilu dělávám hodně často, s křenem jsem ještě nezkoušela….určitě vyzkouším

    s
    Stendy

    Já bych kaprem na grilu určitě nepohrdl.

    b
    Bobina1

    Kapr na grilu je jistě dobrota.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist