Grilovane zelné válečky s mletým masem

Suroviny

menší zelná hlávka
1/3 ks
mleté maso
300 g
vejce
1 ks
cibule
1 ks
česnek
3 stroužky
sójová omáčka
3 PL
mletá paprika
1 ČL
solamyl
1 PL
mletá skořice
1 špetka
chilli
dle chuti
sůl, mletý pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Cibuli a česnek oloupeme. Cibuli nakrájíme nadrobno a česnekové stroužky prolisujeme nebo utřeme. Mleté maso osolíme, přidáme všechno koření, cibuli a česnek, vejce a solamyl. Důkladně promícháme a necháme stát. Zelí nakrájíme na tenké nudličky a vypracujeme do masa. Směs formujeme do válečků dlouhých asi 10 cm.  Válečky napichujeme podélně na špejle a pečeme na grilu či dřevěném uhlí. Podáváme se saláty a různými omáčkami.

Hodnocení

2.3  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.5.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist