Grilovane zelné válečky s mletým masem

Suroviny

menší zelná hlávka

1/3 ks

mleté maso

300 g

vejce

1 ks

cibule

1 ks

česnek

3 stroužky

sójová omáčka

3 PL

mletá paprika

1 ČL

solamyl

1 PL

mletá skořice

1 špetka

chilli

dle chuti

sůl, mletý pepř

dle chuti

Postup přípravy:

Cibuli a česnek oloupeme. Cibuli nakrájíme nadrobno a česnekové stroužky prolisujeme nebo utřeme. Mleté maso osolíme, přidáme všechno koření, cibuli a česnek, vejce a solamyl. Důkladně promícháme a necháme stát. Zelí nakrájíme na tenké nudličky a vypracujeme do masa. Směs formujeme do válečků dlouhých asi 10 cm.  Válečky napichujeme podélně na špejle a pečeme na grilu či dřevěném uhlí. Podáváme se saláty a různými omáčkami.

Hodnocení

2.3  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.5.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist