grilovane-placky.jpg

Grilované placičky z dvojího masa s cibulí

Maso smícháme s paprikou a solí a přes noc dáme do ledničky. Před grilováním maso promícháme a vytvoříme kuličky. Každou zmáčkneme na placičku asi centimetr silnou a krátce grilujeme. Servírujeme s cibulí nakrájenu na kolečka s hořčicí a kečupem.

Diskuze

3 komentáře

    m
    martinnatr

    zajímavé s tím jehněčím, možná vyzkouším

    l
    lucik21

    grilované placičky jsem dělala jen z vepřového masa, ale zkusím i z jiného

    b
    Bobina1

    Grilované placičky z dvojího masa vypadají dobře.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist