grilovane-papriky-352x198.jpg

Grilované papriky s česnekem

Omyté papriky grilujeme ze všech stran tak dlouho, aby na povrchu zčernaly. Lusky paprik vložíme ihned do mikroténového sáčku a necháme vychladnout. Papriky se spaří a dají se snadno oloupat. Po vychladnutí zbavíme kůže, odstraníme jádřinec a nakrájíme na proužky. V misce promícháme s olivovým...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist