Grilované brambory s klobásou a rajčátky

Suroviny

brambor
1/2 kg
klobásy
1/2 ks
kousek špeku nebo slaniny
párek
1 ks
barevné papriky
cherry rajčátka
sýrové pomazánkové máslo
cibule, česnek
sůl, pepř

Postup přípravy:

1/2 kg brambor | 1/2 klobásy | kousek špeku nebo slaniny | 1 párek | barevné papriky | cherry rajčátka | | sýrové pomazánkové máslo | cibule | česnek | sůl | pepř.

1. Brambory, klobásu, párek a česnek nakrájíme na kolečka.

2. Papriku s cibulí nakrájíme na půlkolečka, slaninu na kostičky a rajčátka rozpůlíme. Vezmeme alobal a vše, co jsme si připravili, rozdělíme na 3-4 porce.

3. Každou porci opepříme a osolíme a dáme na alobal tak, aby obsahovala každou přísadu a potřeme vrstvou pomazánkového másla.

4. Důkladně zabalíme alespoň do tří vrstev, aby nevytekla šťáva. Umístíme na rošt a pozvolna opékáme (nejméně půl hodiny), dokud nebudou brambory dostatečně uvařené.

5. Podáváme teplé přímo z alobalu. Ideální příloha k této dobrotě, je zeleninový salát.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.3.2011 10:56| autor: Lucie Elena

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist