Grilované brambory s klobásou a rajčátky

Suroviny

brambor
1/2 kg
klobásy
1/2 ks
kousek špeku nebo slaniny
párek
1 ks
barevné papriky
cherry rajčátka
sýrové pomazánkové máslo
cibule, česnek
sůl, pepř

Postup přípravy:

1/2 kg brambor | 1/2 klobásy | kousek špeku nebo slaniny | 1 párek | barevné papriky | cherry rajčátka | | sýrové pomazánkové máslo | cibule | česnek | sůl | pepř.

1. Brambory, klobásu, párek a česnek nakrájíme na kolečka.

2. Papriku s cibulí nakrájíme na půlkolečka, slaninu na kostičky a rajčátka rozpůlíme. Vezmeme alobal a vše, co jsme si připravili, rozdělíme na 3-4 porce.

3. Každou porci opepříme a osolíme a dáme na alobal tak, aby obsahovala každou přísadu a potřeme vrstvou pomazánkového másla.

4. Důkladně zabalíme alespoň do tří vrstev, aby nevytekla šťáva. Umístíme na rošt a pozvolna opékáme (nejméně půl hodiny), dokud nebudou brambory dostatečně uvařené.

5. Podáváme teplé přímo z alobalu. Ideální příloha k této dobrotě, je zeleninový salát.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.3.2011 10:56| autor: Lucie Elena

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist