lilkova-pomazanka-352x198.jpg

Grilovaná lilková pomazánka Baba ghanoush

Předehřejte troubu. Lehce namastěte pečicí papír. Položte lilek na pečicí papír a vidličkou propíchejte slupku lilku. Za občasného otočení pečte po dobu 30 – 40 minut nebo dokud lilek nezměkne. Poté vyjměte lilek z trouby, dejte jej na chvíli do mísy se...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist