ku-eci-kridelka.jpg

Grilovaná kuřecí křidélka

Křídla osolíme a povaříme ve vodě než změknou. Potom je přendáme do pekáče, podlijeme vodou, ve které se vařila a přidáme trochu kečupu. Posypeme grilovacím kořením, sladkou paprikou a pečeme při 190-200°C do křupava. Podáváme s rýží nebo s hranolkami. Aranžmá jídla na talíři – velká...

Diskuze

16 komentářů

    j
    jenetka

    Já to neznám, ale vypadá to dobře.

    m
    martinnatr

    jo, to znám a dělám docela často

    g
    glady

    Tento recept se mi líbí. Určitě jej vyzkouším

    x
    xxkouckaxx

    Křupavá kuřecí křidélka – tu chuť si nějak neumím představit !

    a
    aknela11

    křupavá křidélka – velmi lákavý a rychlý receptík – budou zítra k večeři

    Viky17

    Křupavá kuřecí křidélka – klasika, která mi chutná, j á mám moc ráda obírání kostiček, hned bych si zamlsala :-)))

    v
    viki11

    Je to oblíbená pochoutka mého syna.

    l
    ladouch

    Občas je můžu, ale ne často, obírání mě moc nebaví, a mám je radši obalená a usmažená jako řízek.

    k
    krockovapavla

    Chystám se vyzkoušet, láká mě na tom hlavně ten kečup a koření.

    l
    lucik21

    dlouho jsem křidélka nemusela až před nedávnem mi začaly chutnat

    b
    Bobina1

    Křidélka jsou oblíbená, ale já nerada obírám kosti.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist