Grilovaná kuřecí křidélka
Křídla osolíme a povaříme ve vodě než změknou. Potom je přendáme do pekáče, podlijeme vodou, ve které se vařila a přidáme trochu kečupu. Posypeme grilovacím kořením, sladkou paprikou a pečeme při 190-200°C do křupava. Podáváme s rýží nebo s hranolkami. Aranžmá jídla na talíři – velká...
Já to neznám, ale vypadá to dobře.
jo, to znám a dělám docela často
Tento recept se mi líbí. Určitě jej vyzkouším
Křupavá kuřecí křidélka – tu chuť si nějak neumím představit !
křupavá křidélka – velmi lákavý a rychlý receptík – budou zítra k večeři
Křupavá kuřecí křidélka – klasika, která mi chutná, j á mám moc ráda obírání kostiček, hned bych si zamlsala :-)))
Je to oblíbená pochoutka mého syna.
Občas je můžu, ale ne často, obírání mě moc nebaví, a mám je radši obalená a usmažená jako řízek.
Chystám se vyzkoušet, láká mě na tom hlavně ten kečup a koření.
dlouho jsem křidélka nemusela až před nedávnem mi začaly chutnat
Křidélka jsou oblíbená, ale já nerada obírám kosti.