Gratinovaný květák se sýrem

Rozebraný květák na růžičky dáme do studené osolené vody s trochou kmínu. Přivedeme k varu, vaříme 5-7 minut. Scedíme.  Připravíme do zapékací mísy nebo do zapékacích misek. Z oleje, mouky a vody připravíme hustší bešamelovou omáčku, přidáme koření, necháme 10min vařit. Po odstavení přidáme...

Diskuze

5 komentářů

    g
    glady

    Zajímavý recept. Určitě ho vyzkouším a třeba i zařadím do našeho jídelníčku.

    x
    xxkouckaxx

    Gratinovaný květák podáváme se zeleninovou oblohou – to bych si dala !

    k
    krockovapavla

    Moc květák nemusím ale tenhle recept mi docela chutnal.

    a
    aknela11

    květák. Zajímavý receptík – vyzkoušíme

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist