gratinovany-kvetak-352x198.jpg

Gratinovaný květák se sýrem

Očištěný květák rozebereme na růžičky a asi 4 minuty povaříme v osolené vodě. Procedíme, prolijeme studenou vodou a necháme okapat. Máslo rozpustíme, vmícháme mouku, přidáme smetanu a uvaříme bešamel. Osolíme, opepříme, nastrouháme muškátový oříšek a vmícháme 100 g sýra. Květák rozdělíme do 4 menších...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist