Gratinované ledvinky s hlívou a česnekem

Ledvinky očistíme a na povrchu mřížkovitě nařežeme. Naložíme přes noc do mléka s rozmačkaným česnekem. Ledvinky osušíme, opečeme, osolíme, opepříme a vložíme do gratinovací misky. Obložíme na oleji orestovanou zeleninou a houbami. Na másle zlehka osmažíme mouku a jíšku zalijeme za stálého míchání smetanou....

Diskuze

7 komentářů

    l
    ladouch

    Mám je ráda, někdy určitě vyzkouším.

    x
    xxkouckaxx

    Gratinované vepřové ledvinky – já osobně mám ledvinky moc ráda !

    k
    krockovapavla

    Tak tohle jídlo opravdu vůbec nejím.

    s
    sonak

    ledvinky jsou prima,v létě je vůbec nedělám,ale v zimě je to moc dobré.Tyhle jsem zatím nezkoušela.

    Viky17

    Gratinované ledvinky – já znám jen ledvinky na cibulce s omáčkou, takhle jsem je ještě nějedla ani nezkoušela připravit, moc zajímavé.

    x
    xxkouckaxx

    zajímavý recept – dost se mi tam líbí ten sýr !

    a
    aknela11

    ledvinky – velmi mě láká vyzkoušet, ale doma bych neuspěla

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist