Gratinované brambory se skořicí

Troubu zahřejeme na 220°C. Brambory nakrájíme na tenké plátky a v kastrolu rozehřejeme mléko se skořicí, muškátovým oříškem, solí a pepřem. Když je směs teplá, přidáme brambory a necháme je 15 minut vařit, potom vše přemístíme do pekáčku, přidáme několik oříšků másla, vložíme...

Diskuze

3 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    Gratinované brambory jsem ještě nikdy nejedla – zajímavý recept !

    x
    xxkouckaxx

    dost zajímavý recept , nic takového jsem ještě nejedla

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist