Glazované uzené s medem a cibulkami
Uzené potřete směsí umíchanou z hořčice a medu. Rozehřejte olej, maso ze všech stran opečte dozlatova. Cibulky oloupejte, rozložte kolem masa. Přidejte pepř, masový extrakt a víno a maso duste přiklopené. Občas obraťte. Rajčata spařte, sloupněte, střed vykrojte. Dužninu rozmixujte, smíchejte s paprikou a majoránkou....
Glazované uzené s medem a cibulkami vypadá chutne.
Tak to určitě zkusím bude to dobré.
to bude výborné, vyzkouším to
Vyzkoušíme, ochutnáme a uvidíme. Třeba se tento recept u nás zabydlí natrvalo.
Tenhle recept vypadá docela luxusně a věřím, že tak bude i chutnat.
Glazované uzené s cibulkami – tohle bude velikánská dobrota !
Cibulky tomuto pokrmu dodávají výjímečnou chuť.
tohle vypadá na pěkně luxusní papáníčko – dala bych si
vypadá to hodně exoticky , ale mohlo by to být dobré
název ale jinak velmi lákavý. Určitě vyzkouším