100_3392.JPG

Glazované uzené s medem a cibulkami

Uzené potřete směsí umíchanou z hořčice a medu. Rozehřejte olej, maso ze všech stran opečte dozlatova. Cibulky oloupejte, rozložte kolem masa. Přidejte pepř, masový extrakt a víno a maso duste přiklopené. Občas obraťte. Rajčata spařte, sloupněte, střed vykrojte. Dužninu rozmixujte, smíchejte s paprikou a majoránkou....

Diskuze

10 komentářů

    j
    jankac

    Glazované uzené s medem a cibulkami vypadá chutne.

    l
    ladouch

    Tak to určitě zkusím bude to dobré.

    m
    martinnatr

    to bude výborné, vyzkouším to

    g
    glady

    Vyzkoušíme, ochutnáme a uvidíme. Třeba se tento recept u nás zabydlí natrvalo.

    l
    lidka2

    Tenhle recept vypadá docela luxusně a věřím, že tak bude i chutnat.

    x
    xxkouckaxx

    Glazované uzené s cibulkami – tohle bude velikánská dobrota !

    k
    krockovapavla

    Cibulky tomuto pokrmu dodávají výjímečnou chuť.

    x
    xxkouckaxx

    tohle vypadá na pěkně luxusní papáníčko – dala bych si

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to hodně exoticky , ale mohlo by to být dobré

    a
    aknela11

    název ale jinak velmi lákavý. Určitě vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist