Glazované uzené s medem a cibulkami

Suroviny

uzené pečínky
700 g
plnotučné hořčice
2 PL
medu
2 PL
oleje
4 PL
cibulek
250 g
bílého pepře
1/4 ČL
hovězího masového extraktu
1/2 ČL
bílého vína
1/4 l
rajčat (530 ml)
1 plechovka
sladké papriky
1 ČL
majoránky
1 ČL

Postup přípravy:

Uzené potřete směsí umíchanou z hořčice a medu. Rozehřejte olej, maso ze všech stran opečte dozlatova.

Cibulky oloupejte, rozložte kolem masa. Přidejte pepř, masový extrakt a víno a maso duste přiklopené. Občas obraťte.

Rajčata spařte, sloupněte, střed vykrojte. Dužninu rozmixujte, smíchejte s paprikou a majoránkou. Maso a cibulky upravte na nahřátou mísu. Rajčata přidejte ke šťávě z masa a svařte v omáčku. Dochuťte a servírujte zvlášť.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist