Glazované uzené s medem a cibulkami

Suroviny

uzené pečínky
700 g
plnotučné hořčice
2 PL
medu
2 PL
oleje
4 PL
cibulek
250 g
bílého pepře
1/4 ČL
hovězího masového extraktu
1/2 ČL
bílého vína
1/4 l
rajčat (530 ml)
1 plechovka
sladké papriky
1 ČL
majoránky
1 ČL

Postup přípravy:

Uzené potřete směsí umíchanou z hořčice a medu. Rozehřejte olej, maso ze všech stran opečte dozlatova.

Cibulky oloupejte, rozložte kolem masa. Přidejte pepř, masový extrakt a víno a maso duste přiklopené. Občas obraťte.

Rajčata spařte, sloupněte, střed vykrojte. Dužninu rozmixujte, smíchejte s paprikou a majoránkou. Maso a cibulky upravte na nahřátou mísu. Rajčata přidejte ke šťávě z masa a svařte v omáčku. Dochuťte a servírujte zvlášť.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist