ganache.jpg

Ganache – lahodný hruškový koláč s polevou

Na těsto: 250 g hladké mouky, 125 g změklého másla, špetku soli, 1 žloutek, 50 ml mléka Na náplň:  ¼ šálku vody (cca 60 ml), ½ šálku cukru krupice, 2 polévkové lžíce másla, 4 větší zralé, ale pevné hrušky,...

Diskuze

5 komentářů

    l
    lidka2

    Recept je zajímavý, netradiční a při pohledu na fotku se sliny jen sbíhají!

    j
    jankac

    Ganache – lahodný hruškový koláč by som nikdy neodmietla. Mňam.

    l
    ladouch

    Všechno v čem je čokoláda mě chutná, a hrušky taky nejsou špatný.

    l
    lucik21

    Tento hruškový koláč bych si hned dala ke kafe

    b
    Bobina1

    Ganache – lahodný hruškový koláč – zajimavý recept.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist