Ful Nabed s rajčaty a fazolemi

Suroviny

velká sladká nakrájená cibule

1 ks

olivový olej

2 PL

nakrájená karotka

1 šálek

rozetřený česnek

3 stroužky

kmín

1 ČL

rajčata nakrájená na kostičky

1 šálek

zeleninový nebo kuřecí vývar

4 šálky

sladká paprika

1,5 ČL

kajenský pepř

1/2 ČL

bobkový list

2 ks

sůl

1/2 ČL

černý pepř

1/4 ČL

nasekaná petrželka

2 PL

citrónová šťáva

3 PL

vařené bílé fazole

1 konzerva

čerstvé lístky máty na ozdobu

dle chuti

Postup přípravy:

Namočte nakrájenou cibuli do olivového oleje, dokud nezjemní. Přidejte karotku, česnek, kmín a krátce povařte. Vmíchejte rajčata, vývar, papriku, kajenský pepř, bobkové listy, sůl a pepř a zamíchejte. Vařte na středním ohni, dokud karotka nezměkne. Vmíchejte do polévky petržel, citrónovou šťávu a bílé fazole do polévky a jemně zahřejte. Polévku podávejte ozdobenou lístky máty.

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.8.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist