Ful Nabed s rajčaty a fazolemi

Suroviny

velká sladká nakrájená cibule
1 ks
olivový olej
2 PL
nakrájená karotka
1 šálek
rozetřený česnek
3 stroužky
kmín
1 ČL
rajčata nakrájená na kostičky
1 šálek
zeleninový nebo kuřecí vývar
4 šálky
sladká paprika
1,5 ČL
kajenský pepř
1/2 ČL
bobkový list
2 ks
sůl
1/2 ČL
černý pepř
1/4 ČL
nasekaná petrželka
2 PL
citrónová šťáva
3 PL
vařené bílé fazole
1 konzerva
čerstvé lístky máty na ozdobu
dle chuti

Postup přípravy:

Namočte nakrájenou cibuli do olivového oleje, dokud nezjemní. Přidejte karotku, česnek, kmín a krátce povařte. Vmíchejte rajčata, vývar, papriku, kajenský pepř, bobkové listy, sůl a pepř a zamíchejte. Vařte na středním ohni, dokud karotka nezměkne. Vmíchejte do polévky petržel, citrónovou šťávu a bílé fazole do polévky a jemně zahřejte. Polévku podávejte ozdobenou lístky máty.

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.8.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist