Frgály se švestkami a skořicí

Připravíme kvásek a smícháme ho s ingrediencemi na těsto. Těsto propracujeme do hladka a necháme vykynout. Minimálně jej ještě jednou promísíme a necháme znovu vykynout. Mezitím připravíme nádivky, posýpku a plechy – nejlépe kulaté o průměru cca 30 cm. Kynuté těsto rozdělíme na bochánky (cca...

Diskuze

6 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Frgály – velké kulaté koláče z tenkého těsta nedělám , ale kupujeme si je na jarmarcích !

    b
    Bobina1

    Když je frgál povedený tak je vynikající.

    b
    Brubak

    Parádní recept, to muselo dát dost práce sepast!

    k
    krockovapavla

    Vůbec to není tak složité jak to vypadá.

    x
    xxkouckaxx

    Velké kulaté koláče z tenkého těsta – frgály ! ty mi milujeme – kupujeme si je na jarmacích !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist