Francouzská vejce á la tripe se smetanou

Na tenké plátky nakrájíme cibuli a na malém plameni na velké pánvi ji dusíme doměkka. V kastrůlku rozpustíme máslo, přidáme hladkou mouku a umícháme žlutou jíšku. Přidáme do ní kysanou smetanu, několik lžic masového vývaru, trochu soli, pepř a necháme vše několik minut...

Diskuze

15 komentářů

    j
    jankac

    Zaujímavý recept.

    k
    Karunka

    To zní dobře, docela bych to chtěla ochutnat

    o
    ostrowid

    Vejce stokrát jinak. Tohle určitě zkusím

    k
    Karunka

    Je to jednoduché a mohlo by to být i dobré

    1
    11789

    Francouzská vejce,super tip pro rychlé vaření.Určitě vyzkouším.

    a
    aknela11

    velmi lákavý receptík. Vyzkouším

    x
    xxkouckaxx

    zajímavý recept – to bych mohla vyzkoušet

    a
    Alice

    **

    m
    Marie1945

    Recept slyším poprvé aspoň mám další inspiraci na obměnu jídel z vajíček..

    p
    puntik

    tak to tedy neznám, ta kysaná smetana do toho másla no proč neéé že??

    c
    chiappa

    zajímavý recept, ještě jsem se s něčím takovým nesetkala

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist