Francouzská vejce á la tripe se smetanou
Na tenké plátky nakrájíme cibuli a na malém plameni na velké pánvi ji dusíme doměkka. V kastrůlku rozpustíme máslo, přidáme hladkou mouku a umícháme žlutou jíšku. Přidáme do ní kysanou smetanu, několik lžic masového vývaru, trochu soli, pepř a necháme vše několik minut...
Zaujímavý recept.
To zní dobře, docela bych to chtěla ochutnat
Vejce stokrát jinak. Tohle určitě zkusím
Je to jednoduché a mohlo by to být i dobré
Francouzská vejce,super tip pro rychlé vaření.Určitě vyzkouším.
velmi lákavý receptík. Vyzkouším
zajímavý recept – to bych mohla vyzkoušet
**
Recept slyším poprvé aspoň mám další inspiraci na obměnu jídel z vajíček..
tak to tedy neznám, ta kysaná smetana do toho másla no proč neéé že??
zajímavý recept, ještě jsem se s něčím takovým nesetkala