Francouzská krevetová polévka

Uvařené krevety oloupeme. Necháme dusit v hrnci na másle nahrubo nakrájenou mrkev, cibuli a slupky od krevet. Jakmile mrkev bude měkká, přidáme víno, vodu, sůl, pepř a kopr a necháme vařit půl hodinky. Poté polévku scedíme do jiného hrnce a zbytky vyhodíme. Přidáme mléko...

Diskuze

7 komentářů

    j
    jankac

    Krevetová polievka na nezaujala.

    x
    xxkouckaxx

    krevetová polévka by nebyla nic pro mně – ty potvůrky se mi hnusí !

    x
    xxkouckaxx

    krevetová polévka by nebyla nic pro mně – ty potvůrky se mi hnusí !

    k
    krockovapavla

    Tak tahle polévka mi vůbec nechutná.

    x
    xxkouckaxx

    krevety mi vadí už od pohledu , takže tohle není pro mně !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist