francouzska-cibulova-polevka-fotogalerie01.jpg

Francouzská cibulová polévka s krutóny

Ve velkém hrnci hrnci ohřejeme v oleji máslo a zpěníme cibuli až změkne. Přidáme cukr a za občasného míchání smažíme na mírném ohni asi 20 minut, až se cibule zbarví do zlato hněda. Poprášíme moukou a za stálého míchání ještě 1-2 minuty opečeme....

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Cibuľová polievka je dobrá.

    x
    xxkouckaxx

    Francouzská cibulová polévka – ten karamel zní rozhodně zajímavě !

    k
    krockovapavla

    Ráda doporučuji, výborná polévka:) mňam.

    m
    mishelka182

    tak tahle polívka je suprová, mám ji strašně ráda 🙂

    Jiří Bureš

    Dneska jsme dělali cibulačku s nočky podle naší babičky: http://recepty.jiribures.cz/polevky/cibulova-polevka-s-krupicovymi-nocky/

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist