Francouzská cibulačka se sýrovou bagetou

Na hrubší kolečka nebo měsíčky pokrájenou cibuli nejprve zprudka opékejte na tuku, zalijte ji bílým vínem a vzápětí horkým vývarem, přidejte koření a nechte 2 nebo 3 minuty povařit. Část veky nakrájejte na drobné kostičky a stejně tak polovinu sýra. Obojí pak...

Diskuze

4 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    Francouzská cibulačka se sýrovou bagetou – tak tohle bude delikatesa !

    a
    aknela11

    cibulačka – dělám jí podobně – vždy každému chutná – doporučuji

    k
    krockovapavla

    Velmi dobrá a pravá francouzská polévka.

    x
    xxkouckaxx

    to musí být dobrota – hned bych si na ní pochutnala !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist