Francouzská cibulačka se sýrem

Smícháme 3 lžíce olivového oleje s česnekem, zakryjeme a necháme stát. Zbytek oleje rozpálíme v těžkém hrnci a asi 20 minut opatrně osmahneme plátky cibule dozlatova. Troubu předehřejeme na 200 °C. Do cibule zamícháme mouku, přidáme vývar, víno, sůl a trochu pepře. Uvedeme do varu,...

Diskuze

10 komentářů

    j
    jankac

    Polievku som nikdy nerobila v rúre.

    l
    ladouch

    Zajímavý recept, zkusím ho a určitě to bude dobré.

    x
    xxkouckaxx

    sypeme ementálem a podáváme se zbylou opečenou bagetou – ti frantíci umí vařit !

    x
    xxkouckaxx

    Francouzská cibulačka – tak tohle je velká dobrota , doporučuji !

    v
    viruska22

    Zajímavý recept. Určitě ho co nejdříve vyzkouším! Autorce díky…

    k
    krockovapavla

    Výborný recept na francouzskou cibulačku mňam.

    x
    xxkouckaxx

    něco podobného jsem už jedla a je to vážně dobrota!

    Viky17

    Francouzskou cibulačku jsem zkoušela, ale zatím jen 1x. Našla jsem si recept od pana Polraicha a takjsem se rozhodla jej vyzkoušet. Byla to výborná polévka, moc jsme si pochutnali, tato bude také moc dobrá.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist