Francouzská cibulačka se sýrem
Smícháme 3 lžíce olivového oleje s česnekem, zakryjeme a necháme stát. Zbytek oleje rozpálíme v těžkém hrnci a asi 20 minut opatrně osmahneme plátky cibule dozlatova. Troubu předehřejeme na 200 °C. Do cibule zamícháme mouku, přidáme vývar, víno, sůl a trochu pepře. Uvedeme do varu,...
Polievku som nikdy nerobila v rúre.
Zajímavý recept, zkusím ho a určitě to bude dobré.
sypeme ementálem a podáváme se zbylou opečenou bagetou – ti frantíci umí vařit !
Francouzská cibulačka – tak tohle je velká dobrota , doporučuji !
Zajímavý recept. Určitě ho co nejdříve vyzkouším! Autorce díky…
Výborný recept na francouzskou cibulačku mňam.
něco podobného jsem už jedla a je to vážně dobrota!
Francouzskou cibulačku jsem zkoušela, ale zatím jen 1x. Našla jsem si recept od pana Polraicha a takjsem se rozhodla jej vyzkoušet. Byla to výborná polévka, moc jsme si pochutnali, tato bude také moc dobrá.