francouzska-cibulacka.jpg

Francouzská cibulačka s toustovým chlebem

Na másle zpěníme na kolečka nakrájenou cibuli, osolíme a přidáme na kostičky pokrájené uzené maso. Zalijeme asi 1,5 litrem vody a vaříme tak dlouho, dokud není cibule měkká. Do polévky přidáme nakrájené žampióny a zahustíme taveným sýrem. V toustovači opečeme veku, kterou položíme...

Diskuze

2 komentáře

    j
    jankac

    Podobnú polievku robievam, iba so zemiakmi, bez mäsa a šampiňónov.

    b
    Božena Brázdilová

    Francouzská cibulačka s toustovým chlebem vypadá dobře.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist