Francouzská cibulačka s toustovým chlebem

Suroviny

cibule
1 kg
máslo
dle potřeby
moravské uzené
300 g
strouhaný sýr eidam nebo cihla
dle libosti
žampióny
1 plechovka
tavený smetanový sýr
dle potřeby
sůl a pepř
dle chuti
toustový chléb
2 plátky

Postup přípravy:

Na másle zpěníme na kolečka nakrájenou cibuli, osolíme a přidáme na kostičky pokrájené uzené maso. Zalijeme asi 1,5 litrem vody a vaříme tak dlouho, dokud není cibule měkká. Do polévky přidáme nakrájené žampióny a zahustíme taveným sýrem. V toustovači opečeme veku, kterou položíme na talíř, zalijeme hotovou polévkou a posypeme strouhaným sýrem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.1.2018 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist