Francouzská cibulačka s pepřem

Na másle zpěníme na kolečka nakrájenou cibuli, osolíme a přidáme na kostičky pokrájené uzené maso. Zalijeme asi 1 a 1/2 litrem vody a vaříme tak dlouho, dokud není cibule měkká. Do polévky přidáme nakrájené žampiony a zahustíme taveným sýrem. V toustovači opečeme veku, kterou...

Diskuze

6 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Francouzská cibulačka s moravským uzeným bude jistě velká dobrota !

    k
    krockovapavla

    Taková francouzská klasická cibulačka…

    h
    helenadon

    cibulovou polévku na různé způsoby vůbec nedělám

    x
    xxkouckaxx

    už podle ingrediencí je jasné , že to bude dobrota !

    l
    ladouch

    Já cibulačku dělám jinak, ale tohle musí být bašta.

    x
    xxkotaskovaxx

    polévečky já mám velice ráda a tahle vypadá luxusně !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist