francouzska-bramb.-polevka-s-houbami.jpg

Francouzská bramborová polévka s houbami

Brambory oloupeme, papriku očistíme a obojí nakrájíme na nudličky. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, cuketu omyjeme a nakrájíme na kostičky. V hrnci rozehřejeme máslo, přidáme všechnu nakrájenou zeleninu a za stálého míchání ji orestujeme. Pak zeleninu osolíme, ochutíme mletou paprikou a provensálským kořením, zaprášíme...

Diskuze

3 komentáře

    l
    lidka2

    Nemusí být špatná, ale já bych určitě dala přednost klasické české bramboračce.

    j
    jankac

    FRANCOUZSKÁ BRAMBOROVÁ POLÉVKA S HOUBAMI podľa tohto receptu nevarím, lebo sú tam rôzne chute.

    b
    bobina1

    Francouzská bramborová polévka s houbami dobrý recept.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist