Zelené potraviny a sport

Femina.cz > Fóra > Sport > Zelené potraviny a sport

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel D Danusina a poslední změna proběhla před 1 měsícem.

• Autor
    b
    bibuska1504
    Účastník

Ahoj Dani, díky moc za doporučení.  Prosímtě koukám na to GW a poradíš mi jak se to tam dá objednat?

D
      Danusina
      Účastník

Jasně, ráda ti poradím U Green Ways to funguje tak, že tě po oslovení kontaktuje prodejce, se kterým si projdeš vše důležité. Společně proberete případné kontraindikace a pozitivní účinky zelených potravin. Pokud se rozhodneš objednat balíček, pomůže ti nastavit individuální dávkování s ohledem na tvoje cíle a zdravotní stav. Pro nákup na jejich e-shopu je potřeba vytvořit registraci. Díky ní získáš přístup k zajímavým článkům, odpovědím na časté dotazy, seminářům a různým akcím. S registrací ti poradce Green Ways rád pomůže. Když si budeš vybírat produkt, můžeš si zvolit, jestli chceš tablety nebo prášek na přípravu nápoje, a pak už jen objednáš. Kdybys ještě něco potřebovala, určitě se ozvi 🙂

D
    Danusina
    Účastník

Nazdárek, Já mám se zelenými potravinami skvělou zkušenost, užívám zelený ječmen a chlorellu od Green Ways už tři roky a musím říct, že mi opravdu pomáhají. 🙂 Co se týče sportovního výkonu, vnímám, že mám víc energie, rychleji se regeneruji po tréninku a celkově se cítím líp. Díky těmto potravinám se mi taky zlepšilo trávení a imunita, což určitě přispívá k lepšímu výkonu i při cvičení. Pokud ještě nebereš, určitě doporučuju vyzkoušet – hlavně pravidelnost udělá velký rozdíl.

b
    bibuska1504
    Účastník

Ahoj holky, máte zkušenosti s užíváním zelených potravin, jako je třeba zelený ječmen nebo chlorella, a jejich vlivem na sportovní výkon? Zajímá mě, jestli vám to nějak pomohlo s energií, regenerací nebo celkovou výkonností při cvičení. Díky za vaše tipy a zkušenosti!

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist