Vystresovaný partner a dopad na intimitu

Femina.cz > Fóra > Sex a vztahy > Vystresovaný partner a dopad na intimitu

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel L Lilianna a poslední změna proběhla před 1 měsícem, 1 týdnem.

• Autor
    L
    Lilianna
    Účastník

Ahoj, úplně tě chápu, takové období může být pro vztah náročné. Když má partner stres z nové práce a je unavený, často se to podepíše i na intimním životě. Určitě bych ti doporučila si s ním o tom v klidu a otevřeně promluvit, bez výčitek. Třeba ani netuší, jak se cítíš, a společně můžete najít řešení nebo kompromis. Zároveň je fajn, když se snažíte podpořit jeden druhého – třeba společným relaxem, víkendem jen pro vás dva nebo nějakými drobnými změnami v rutinně. Co se týče intimní stránky, může být super vyzkoušet něco nového, co by vás zase trochu nakoplo. Někdy pomůžou drobnosti, jako je smyslná masáž nebo vytvoření příjemné atmosféry, ale pokud by to bylo třeba i o trochu větší podpoře, mrkni třeba na VIP Power Gel – je přírodní, a podle recenzí prý opravdu funguje, když chybí energie nebo vášeň. Hlavně ale dejte tomu čas a nenechávej to v sobě dusit. Občas stačí i malé kroky k tomu, aby se věci vrátily do normálu 🙂

b
    bibuska1504
    Účastník

Můj muž si kupuje už delší dobu Red Power ze supererekce https://supererekce.cz/26-red-power-10-tobolek-1-runner-zdarma.html a musím říct, že je to jedna z nejlepších věcí, co jsme objevili. Je to v potravinový doplněk, takže žádné starosti s předpisem, a opravdu to funguje. U nás doma je díky tomu v ložnici pořádná spokojenost, takže pokud hledáš něco ověřeného, určitě doporučuju.

A
    AndyBrandy
    Účastník

Moc děkuju za odpovědi holky. Můžu se zeptat, doporučíte mi nějakou tu podporu erekce co u vás doma používáte? Jde něco sehant i bez předpisu?

D
    Danusina
    Účastník

Hezkej večer, úplně chápu, jak se cítíš – podobné období jsme si s partnerem taky prošli. Když je chlap unavený a ve stresu, většinou je intimita první věc, která jde stranou. To ale neznamená, že už o tebe nestojí, spíš to má v hlavě přeplněné a tělo prostě nestíhá. Co u nás pomohlo, bylo si o tom otevřeně promluvit, ale ne ve stylu „máme problém,“ spíš jemně a s pochopením – třeba když máte oba klidnou chvilku. A co se týče libida, určitě zkuste něco, co mu může pomoct uvolnit se. Může to být relaxační masáž nebo společný večer bez stresu. Na trhu jsou i různé přípravky na podporu erekce, ten můj je už sám bere několik let.

b
      bibuska1504
      Účastník

Naprosto souhlasím s tím co píše Danča. I u nás doma si partner už několik let bere přípravky na podporu erekce, a musím říct, že to pro nás oba udělalo velký rozdíl. Není na tom nic špatného, spíš naopak – je super, že existují možnosti, jak si pomoct.

A
    AndyBrandy
    Účastník

Ahoj holky, poslední dobou mě trochu trápí náš vztah s přítelem, hlavně v intimní oblasti. Partner si nedávno našel novou práci, která je dost náročná, a já mám pocit, že to na nás začíná doléhat. Je unavený, občas vystresovaný, a v sexu nám to teď vůbec neklape. Dřív to mezi námi bylo super, ale teď mám pocit, že se mu třeba ani moc nechce, a když už, tak to není ono. :/ Nevím, jestli to mám nechat být a dát tomu čas, nebo jestli s ním o tom nějak víc mluvit… Máte některá podobnou zkušenost? Co vám pomohlo, když partner procházel náročnějším obdobím? Budu ráda za každou radu!

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist