Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Výběr IVF kliniky
Výběr IVF kliniky
Zvolené téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (6 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel S Sstrakata a poslední změna proběhla před 1 rokem.
- AutorPříspěvky
- 18.12.2023 v 21:25#516103
U mě byl výběr kliniky taktéž velmi podmíněný recenzemi na internetu, ale máme i pár známých, kteří IVF podstoupili. Co mě hned při první návštěvě kliniky velmi oslovilo, bylo moderní prostředí a velmi příjemný personál, hned se nás ujali a cítili jsme se tam opravdu velmi dobře. Měla jsem ohledně léčby spoustu dotazů, měla velké obavy a strach, ale to hlavně z nevědomosti, co se může a nemůže stát. Zdravotnictví je naprosto jiné odvětví, než ve kterém se s manželem pohybujeme, tak se to dá snad pochopit, ale řekla bych, že obavy má snad každý, když jde o takovou věc. Prošla jsem podrobným vyšetřením, kde zjistili genetickou odchylku, kvůli které každé moje započaté těhotenství skončilo spontánním potratem. Nabídli mi odpovídající léčbu, vajíčko máme od dárkyně a nyní už každou chvíli čekáme narození naší malé holčičky.
- 8.8.2023 v 14:24#512800
Ahojky, pro mě byly určitě důležité recenze, protože se nejedná o nejlevnější záležitost, co si budem. Chtěla jsem aby klinika byla opravdu profesionální, moderní a abych se tam cítila dobře. Vyhrála to klinika Stellart. Měla velmi dobré recenze a jsem moc ráda, že jsem do toho s manželem šla. Narodila se nám nádherná dcera Jůlinka. 🙂 Povedlo se hned na poprvé a do dnes jsme velmi vděční. 🙂
- 11.8.2023 v 15:32#512894
Mohu vědět jakou metodu jste vybrali a jak to probíhalo? Kamarádka je z Teplic a snaží se už hrozně dlouho a stále nic. Tak chtějí jít někam na genetiku a zvažují potom i IVF.
- 22.8.2023 v 10:24#513137
Měli jsme klasické IVF s metodou PICSI- laicky výběr nejlepší spermie a zavedení do vajíčka. Měli jsme i genetiku, abychom věděli zda je vše v pořádku u nás a zda bude vše v pořádku i s miminkem. Ve zkratce, domluvíte si schůzku, konzultace, vyšetření a když je vše ok začne se s procesem- nejdříve léky, pak ultrazvuk, odběr a oplodnění. Podívejte se tady https://www.stellart-clinic.cz/ivf-oplodneni-in-vitro/ vše tam mají napsáno. Pokud uvažujete, domluvte si konzultaci a nechce si vše vysvětlit od odborníka. 🙂
- 6.6.2023 v 17:31#510838
Ahoj, pro mě teda byly důležité recenze… A bylo mi jedno, zda za péčí budu dojíždět. Proto jsem si vybrala kliniku ve Zlíně a to tam nebydlím. Ale spokojenost klientek mě prostě přesvědčila. A dobře jsem udělala. Špičková péče, já jsem byla maximálně spokojená. A hlavně mi teda opravdu neskutečně pomohli.
- 6.6.2023 v 17:25#510837
Holky, pěkný den, měla bych prosím dotaz… Zajímalo by mě, zda je tu mamina, co byla na IVF. A pokud ano, tak jak jste tuto situaci přijaly? A co se týká kliniky – jakou jste si vybraly? Dojížděly jste nebo jste vybíraly kliniku podle místa bydliště? A co pro vás při výběru bylo nejdůležitější?
- AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.