Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel a a1t92t a poslední změna proběhla před 1 týdnem.
- AutorPříspěvky
- 14.1.2025 v 11:17#522820
30 minute timer časovač je online nástroj navržený tak, aby uživatelům pomohl nastavit a spravovat svůj čas. Nabízí funkci odpočtu, která vám umožní nastavit ho na 30 minut nebo jakoukoli jinou dobu, kterou potřebujete. Je ideální pro různé aktivity, jako jsou cvičení, vaření, studium nebo pracovní přestávky. Nástroj má jednoduché, uživatelsky přívětivé rozhraní a nevyžaduje žádné stahování ani registraci – stačí jej otevřít a začít používat. Je to šikovný pomocník pro zlepšení vašeho time managementu!
- 9.12.2024 v 10:32#522366
Drive Mad boasts simple yet effective graphics, allowing players to focus entirely on gameplay.
- 4.12.2024 v 12:19#522279
Ahojky, já používám tento https://ecohaus.cz/collections/praci-parfemy a jsem z toho unešená. Zkusila jsem to na doporučení kamarádky a fakt je to sto a jedna. Nedělá žádné fleky na prádle, neničí pračku a navíc je to eko. 🙂 Složení je super, takže nevadí ani mému manželovi, který měl s klasickou aviváží problém. Mají tam víc produktů. I ty papírky na praní jsou super.
- 9.12.2024 v 10:52#522368
Děkuji Denčo za tip. 🙂 Vyskočila mi na ně reklama, takže jsem se dívala i na stránky a na zkoušku objednala. Docela mě teda překvapila cela těch vůní, čekala jsem že to bude mnohem dražší. Každopádně už je mám doma i s papírky a papírky do sušičky a ta vůně je boží. Přišlo to i krásně zabalené, o víkendu jsem v tom prala a fakt super. Zatím to vypadá, že je vše v pořádku. 🙂 Takže díky.
- 2.12.2024 v 9:57#522256
Zdravím, můžete se prosím podělit co používáte místo aviváže? Něco co opravdu hezky voní a vydrží? Zkoušela jsem už nějaké oleje do prádla, ale výsledek byl katastrofa a navíc to složení je šílené.
- AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.