Vlásky

Femina.cz > Fóra > Krása > Vlásky

Zvolené téma obsahuje celkem 52 odpovědí. Do diskuze (39 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel b bibuska1504 a poslední změna proběhla před 5 měsíci, 3 týdny.

• Autor
    e
    eva.zaleskA1
    Účastník

Holky a nemáte náhodou některá clipy z Clip-vlasy-levně? Já bych si je ráda objednala, ale na ten eshop jsem narazila náhodou, tak vůbec nevím, co čekat.

b
      bibuska1504
      Účastník

Ahojky, jsou super! Určitě si tam objednej. Mají pravé vlasy, velice příjemné, skvělé zpracování. Manipulace je velmi jednoduchá, snadno se přicvaknou na tvoje vlasy, nesjíždí. Navíc je plus že ti vlasy neničí a vydrží ti i dost dlouho, když se o ně budeš pěkně starat. 🙂

M
    Micha-ella
    Účastník

Pravidelně si barvím vlasy a mám je z toho už hodně zničené. Hledám proto nějakou šetrnou barvu a zaujaly mě tyhle rostlinné barvy https://www.khadi.cz/ nemáte někdo vyzkoušeno?

h
      hancanov
      Účastník

Já si s nima barvím vlasy už přes rok a díky tomu se mi daly vlasy zase dopořádku. Mám je teď krásně hebké a lesklé a zkusila jsem už tři odstíny a všechny jsou krásně syté a perfektně kryjou. Sklízím jenom samou chválu na mé vlasy od té doby co je používám 🙂

D
    Deniska11
    Účastník

Ahoj, někdo zkušenost s lakem od Arsova? https://shop.tomasarsov.cz/hold-up-lak-na-vlasy/ Přemýšlím, že si ho pořídím, protože mám od něj už sadu booster a keratin.

P
    Polinko
    Účastník

Holky, jakou máte doma kulmu? Chci takovou, která dělá krásný vlny 🙂 Takový ležérní. Mám kulmu, takovou obyč, normal. Ale nic, ta dělá lokny 😀 Pak jsem to zkoušela žehličkou, ale to jsou takový ostrý vlny… Tak budu moc ráda za tipy 🙂

D
    Danusina
    Účastník

Ahoj, za mě clipinhair, jsem s něma spokojená už skoro 3 roky, žehlím, barvím, natáčím, takže kvalita ozkoušena a paráda. Mám takovou zvláštní barvu vlasů, takže jsem si je dobarvila podle sebe 😀

K
      Karkolka
      Účastník

Já jsem si tam nechala prodloužit vlasy, byla jsem tam už 2x na posunutí a jsem max spokojená. Takže doporučuju taky.

m
    monikap008
    Účastník

Na prodlužko doporučuju kartáč od Freylish, zkoušela jsem různý varianty, tenhle vyhovuje nejvíc. Vlasy se tím netrhají.

a
    adzinka88
    Účastník

Ahoj, prosím barvíte clip in a používáte nějakou speciální kosmetiku? Budu si je pořizovat a ráda bych se o ně co nejlépe starala. Jak vlasy skladujete? Děkuji

V
      VercaKalu
      Účastník

Ahoj, pokud plánuješ jakkoli vlasy upravovat, tak jak se píše už tady… Opravdu je třeba koupit kvalitní clip in. Takové, co jsou z pravých vlasů. Ano, cenově jsou dražší, ale investice se vyplatí. Tyto clip in opravdu vydrží.

P
      Polinko
      Účastník

No, pokud si chceš vlasy upravovat tak, jako svoje vlasy (barvení, natáčení, žehlení), tak určitě kup clipy z pravých vlasů 🙂 Ty jsou nejkvalitnější a právě se dají krásně upravovat. Jako tvoje vlasy.

z
        zralok.85
        Účastník

Rozhodně souhlasím. Pokud clipy, tak určitě kupovat z pravých vlasů. Ano, pořizovací cena je možná vyšší, ale návratnost prakticky okamžitá. Při správné údržbě opravdu vydrží a krásně se upravují. Pokud mohu radit, tak skvělý shop s naprosto úžasnou nabídkou je https://www.clip-in-vlasy.eu/ 🙂

A
    Adinka1993
    Účastník

Čau holky, máte někdo tip na hezkou měděnou barvu na vlasy? Jsem přírodní zrzka a chtěla bych to trošku oživit rozzářit nějakou měděnou. Díky.

Nejhezčí zrzavé a měděné barvy jsou rostlinné a pokud máš svou přírodní nebarvenou zrz, tak je to win win, neváhala bych a šla do henny, vlásky ti poděkují. Sama jsem přecházela z klasické chemie na rostlinné barvy, a i když to chtělo proces a čas, tak se to vyplatilo. Potrpím si na udržitelnost a kvalitu, takže veganské barvy jsou pro mě nejlepší volba a hlavně ta kvalita těch vlasů je nesrovnatelná.

A
        Adinka1993
        Účastník

No a jakou značku rostlinných barev používáš, prosím? Opravdu ty vlasy nějak netrpí, nejsou vysušené?

Vůbec ne, právě naopak. Vlasy jsou zdravé a hydratované, rostlinné přírodní barvy a kosmetika obecně vlasům prospívají, neškodí jako chemické barvení, na tý kvalitě to jde poznat nejvíce a samozřejmě i lesku vlasů. Barvím se měděnou https://www.khadi.cz/khadi-rostlinna-barva-na-vlasy-medena, barvila jsem z blond, chytá krásně do medovo-měděné.

l
    lenana
    Účastník

Mám problém s padáním vlasů, co byste poradili?

b
      barcca
      Účastník

S tím mi po letech snažení pomohli na clinicalhair.cz udělali mi trichologické vyšetření a konečně to začali odborně řešit 😉

l
        lenana
        Účastník

A jak to tam řešili? Už jsem zkusila všechno možný a nic tak bych asi opravdu měla jít za odborníkem..

b
          barcca
          Účastník

Základ je to trich. Vyšetření a podle toho se potom domluvíte na léčivé kúře

l
            lenana
            Účastník

Děkuju objednám se k nim tak snad mi taky tak pomůžou.

b
            barcca
            Účastník

Tak doufám, že jo, jsou opravdu moc šikovní a je vidět že se vyznají

i
      irishanova
      Účastník

Já si celkově kvůli kvalitě vlasů a nehtů koupila vitamíny od denatura. Líbilo se mi jaké mají hodnocení, takže jsem se rozhodla je taky užívat a ještě uvažuju nad tím jejich sérem.

kvapik
      Účastník

Výborný je na to https://headandbeard.eu/ mně to hodně pomohlo. Používám jejich šampon, starter sprej a derma roller a neuvěřitelně mi to pomohlo.

danina22
      Účastník

Taky bych byla ráda za doporučení..

e
    evcasl
    Účastník

Mně se teda kvalita vlasů i nehtů pleti hodně zlepšila co jsem začala pravidelně užívat zinek.

m
      michaela77
      Účastník

A za jak dlouhou jsi asi tak viděla rozdíl?

e
        evcasl
        Účastník

Já už ho beru dlouho tak nevím, asi za dva měsíce

m
    milka8
    Účastník

Doplňování zinku mi taky moc pomohlo a je na to super i MSM

N
    Nivea
    Účastník

Já měla slabé vlasy a hodně mi padaly a tak jsem zkusila doplnit zinek protože jsem četla že nedostatek tohle může způsobovat a fakt mi to pomohlo, mám teď vlasy hezky pevný, už mi nepadají a přijde mi že mi i víc rostou.

K
    Kryska
    Účastník

Mám vlásky přes hotstyle, na který jsem dostala doporučení hlavně kvůli rychlému dodání a vlasy mi přišly do dvou dnů, takže paráda !

J
      JaninaR
      Účastník

Taky jsem byla překvapená jak rychle mi vlasy přišly a já si teda vybrala micro ring 🙂 https://www.hotstyle.cz/239-vlasy-k-prodluzovani-micro-ring-easy-loop

k
    karolina.ka95
    Účastník

Těch eshopů je holky hodně. Nejlepší zkušenost mám ovšem s tímto http://www.clip-vlasy-levne.cz odkud jsem si vlasy objednala už podruhé akorát teď už kvalitnější, ty evropské a teď už jenom čekají na nasazení 🙂

m
      michala69
      Účastník

Taky mám odsud vlasy a jsem s nimi spoko. Hlavně s eshopem byla výborná komunikace a tak by to mělo fungovat všude.

n
    nanna
    Účastník

Zkoušela jsem prodlužování protože jsem měla řídké a slabé vlasy ale vypadalo to hrozně a nakonec mě kamarádka poradila ať si zajdu na https://www.clinicalhair.cz/ že mi pomůžou uzdravit moje vlasy a vřele doporučuju, mám teď krásné svoje vlasy a prodlužování nepotřebuju.

A
    Andryna
    Účastník

Jsem z Brna, znám jejich kamennou prodejnu.

R
    Rikina
    Účastník

Vlasy jsem si taky prodlužovala u nich na pobočce. Jsem moc spokojená.

g
    giska
    Účastník

Na stránkách vlasy-k-prodlouzeni jsem objevila, že prodlužují i u nich na pobočce. To mě zaujalo.

f
    femuska
    Účastník

Zvolila jsem na radu své kadeřnice prodloužení vlasů pomocí clipů.

j
    jandulka25
    Účastník

Kterou metodou je máte prodloužené?

f
    femuska
    Účastník

Mám dobrou zkušenost s http://www.vlasy-k-prodlouzeni.cz. Mají kvalitní materál k  prodlužování vlasů.

L
    Lilianna
    Účastník

Super shop. Tam nakup. Mají kvalitní vlasy, z pravých vlasů. To je u clip in nejdůležitější. Doporučuju.

M
    MakMak
    Účastník

Ahooooj, hledám kvalitní clip in. Bylo mi doporučena stránka clip-in-vlasy.eu. Vaše zkušenosti prosím? Díky moc.

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist