Věštírna

Femina.cz > Fóra > Kariéra a peníze > Věštírna

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel  Elise Helen a poslední změna proběhla před 1 týdnem.

• Autor

Elise Helen
    Účastník

The perfect game if you love Escape Road high-speed chases and quick thinking. So much fun!

Aivon
    Účastník

One-stop service: stably and freely  download YouTube videos , and transcribe both the audio and video into text.

Aivon
    Účastník

Deepora AI is an AI model integration platform that allows free access to cutting-edge AI large models such as DeepSeek, ChatGPT,Grok and so on.

cavin otis
    Účastník

Věštírna is the Czech word for „fortune-telling“ or „divination.“ It refers to <span style=“font-family: Arial; white-space-collapse: preserve;“>Incredibox </span>a place where people go to seek advice or predictions about their future, often through practices like reading tarot cards, palmistry, astrology, or crystal ball gazing.

l
    lucipoli1
    Účastník

zajímavý, ale asi nevěřím tomu že by mi nějaká kartářka dokázala ukázat cestu jak si najít práci…

Vidím, že viacerí z vás tu hladajú prácu….aj ja som hladala, sice prácu som nenašla, ale  našla som jednu stránku, http://www.vestkyne24.cz. Tam mi jedna veštkyňa poradila a pozrela sa mi na život. Bola som prekliata. Verím v esoterike. Možno, že sa nám nedaria veci  mi to nemožeme ovlyvnit. Kuknite sa tam aj vy, majú 1O minutové veštenie zadarmo.

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist