Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel z zvonilka a poslední změna proběhla před 3 týdny, 4 dny.
- AutorPříspěvky
- 29.12.2024 v 18:38#522667
Já bych určitě doporučila vyzkoušet Collistar Speciale Corpo Perfetto čisticí tělový peeling s mořskou solí – Collistar Special Perfect Body Anti-Water Talasso-Scrub čisticí tělový peeling s mořskou solí | notino.cz. Je to skvělý přírodní peeling, který nejen jemně odstraní odumřelé buňky, ale také prokrví pokožku a zanechá ji příjemně hladkou a jemnou. Díky mořské soli má krásně revitalizační účinky a navíc není příliš agresivní, takže je ideální i pro citlivější pokožku. Používám ho pravidelně a pleť je po něm opravdu vláčná a jemná 🙂
- 9.12.2024 v 20:17#522378
Čauves 🙂 Já jsem si zamilovala kávovej peeling od Veniry, konkrétně tady tento https://www.venira.cz/venira-telovy-peeling-kavovy/ Je přírodní, šetrný k pokožce a opravdu krásně prokrvuje a zjemňuje kůži. Obsahuje kávová zrnka, která odstraní odumřelé buňky, a oleje, které pokožku zároveň hydratují. Navíc nádherně voní po kávě 🙂 Doporučuji ho zkusit, není agresivní, takže je skvělý i pro citlivější pokožku.
- 8.12.2024 v 19:40#522357
Ahoj holky, máte nějaký osvědčený tělový peeling, který opravdu funguje? Chtěla bych si pořídit něco, co hezky prokrví pokožku a zároveň ji zjemní. Ráda bych zkusila nějaký přírodní nebo kvalitní produkt, který není příliš agresivní. Budu ráda za vaše tipy 🙂
- AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.