Školní batoh Beckmann

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Školní batoh Beckmann

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel D Diana Malá a poslední změna proběhla před 4 roky, 7 měsíci.

• Autor
    D
    Diana Malá
    Účastník

Dobrý večer, značku Beckmann taky vřele doporučuji. Máme batoh už od první třídy a teda pořád drží a je jako nový. Navíc je lehký a přitom prostorný.

V
    VandaS
    Účastník

Zdravím, tady je odkaz na e-shop, odkud jsem batoh objednávala https://www.zdravybatoh.cz/skolni-batohy. Mají velký výběr a hlavně mají batohy skladem.

H
    Hanička45
    Účastník

Dobrý večer, díky za komenty 🙂 Poradíte ještě prosím, kde objednat batoh Beckmann na internetu? Děkuji.

V
    VandaS
    Účastník

Zdravím, za mě taky doporučuji. Mě všechny batohy od jiných značek přišly hrozně těžké, ale značka Beckmann má batohy, které váží jen 900 gr. a navíc jsou opravdu kvalitní.

D
    DenisaVolna
    Účastník

Zdravím, značku kupte, batohy má perfektní. Je to norská značka a v Norsku děti běžně chodí pěšky do školy i několik kilometrů, takže je mají kvalitní, lehké a celkově vymakané.

H
    Hanička45
    Účastník

Zdravím, mám doporučení na školní batoh pro třeťáka značky Beckmann? Neznáte značku? Stojí za koupi?

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist