šampon na vlasy

Femina.cz > Fóra > Krása > šampon na vlasy

Zvolené téma obsahuje celkem 24 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel D Deniska11 a poslední změna proběhla před 11 měsíci, 3 týdny.

• Autor
    D
    Deniska11
    Účastník

Jsem velmi spokojená s kosmetikou od Utrekramu. Jak s péči o vlasy, tělo tak i pleť. Objednávám na milujuBio. Mají tam velký výběr bio, vegan a netestované kosmetiky.. Ale nejvíce mi asi sedly i co se týče ceny právě s výrobky od Utrekramu. Vlasy si barvím, takže si kupuji řadu právě na barvené vlasy a jsem moc spokojená. 🙂

m
      majduska2299
      Účastník

Můžu vědět jaký ten šampon používáte? A dáváte si na vlasy ještě něco jiného?

D
        Deniska11
        Účastník

Používám tento šampón https://www.milujubio.cz/urtekram-sampon-divoka-ruze-500ml-bio + ještě kondicionér. Na vlasy si potom dávám rozmarýnový rozvar a pokožku masíruji. S vlasy to funguje skvěle, mám je lesklé, hebké a kosmetika voní velmi jemně a příjemně po růžích.

e
    evcasl
    Účastník

Já si z Notina objednávám šampon na barvené vlasy Keep me vivid od značky Matrix a mám po něm vlasy jako samet 🙂

j
    juliebaborska
    Účastník

Mám celkem poškozené vlasy po barvení. Poradíte mi někdo nějaký šampón? Popřípadě značku, která vám pomohla dát si vlasy dohromady?

b
    barcca
    Účastník

Já si oblíbila tenhle https://www.notino.cz/kerastase/specifique-bain-prevention-sampon-proti-ridnuti-a-padani-vlasu/ jeden čas mi vlasy hodně padaly a díky tomu šamponu je mám zase v pohodě, dokonce je mám pevnější a hustější než předtím 🙂

M
    Micha-ella
    Účastník

Holky a co barvy na vlasy? Používáte někdo hennové přírodní barvy nebo to nestojí za to kupovat? Zlepšily se Vám potom nějak vlasy?

P
      Petran.
      Účastník

Za mě určitě lepší než klasické barvy. Jako jasně nemůžeš mít třeba fialovou hlavu 😀 Ale ty klasické barvy jsou moc hezké a pěkně chytají. Jen je dobré nepoužívat parabenové a silikonové výrobky- šampony atd. To pak může špatně chytat. Já používám Khadi dlouho a jsem spokojená.

M
        Micha-ella
        Účastník

Aha. 🙁 To asi používám a jde to nějak vyčistit nebo jak to říct? Chtěla bych to vyzkoušet a při nejlepším u toho i zůstat, protože vlasy mám hrozně zničené barvením klasickýma barvama. 🙁

P
          Petran.
          Účastník

Určitě. 🙂 Toho se vůbec nemusíš bát. Mrkni se tady https://www.khadi.cz/priprava-pred-barvenim, mají tam vše hezky napsáno, ukázáno i videa. 🙂 Je tam i sekce aby jsi věděla jak odstín vybrat. 🙂 Mě osobně moc pomohly, vlasy se mi o dost zlepšily. Ale chce to samozřejmě používat déle případně, nahned to nefunguje. 🙂

d
    danikk
    Účastník

Já sháním něco na snadno se mastící vlasy, které ale zároveň potřebují výživu, poradíte? 🙂

b
      bibuska1504
      Účastník

A muzu se zeptat, jak to mate ?:) ja jsem si drive musela myt hlavu kazdy den, nastesti uz nemusim. Ale problem byl, ze jsem do samponu nechtela tolik investovat, zmenila jsem nazor!:)

A
        Andy2
        Účastník

@bibuska1504 a muzu se prosim zeptat, co pouzivate? Protoze ja si myju hlavu kazdy den a uz jsem z toho zoufala… Nepomahaji suche sampony, proste nic.. Kamaradky si myji hlavu jednou za 3-4 dny a maj ty vlasy hezci snad jeste nez ja. A ja proste mastna hlava po necelem dni 🙁 Dekuji za odpoved.

j
    jancajanicka
    Účastník

Jaké jsou oblíbené produkty od Tomáše Arsova mezi kadeřníky a odborníky? Ráda bych věděla, které produkty jsou nejčastěji doporučovány.

a
      anicka.12
      Účastník

Určitě Hair booster, Green Tea řada na lupy, Bonfire na mastné vlasy. U něj je super, že má opravdu velká rozptyl co se týče kosmetiky. Já si u něj beru na kudrnaté vlasy, hodně sem i vysušují a jsem spokojená. 🙂

A
      Alecca
      Účastník

Hele podle mě je nejoblíbenější sada Hair Booster, ať už výživový doplňky, tak vlasová kosmetika, ty vlasy jsou po ní naprosto někde jinde.

Já mám velmi mastné vlasy ale velmi suché konečky a dostala jsem od kamarádky dárkový balíček od tomasarsov.cz  a nic lepšího jsem neměla .. jakože fakt bomba! 🙂

a
    alenacapkova45
    Účastník

Taky nějaký dobrý hledám.. kupuju v drogérce klasika takový to co je zrovna v akci, ale chtělo by to asi něco lepšího…

m
    martinka988
    Účastník

Ahojky.. holky.. jaký používáte šampon na vlasy.. všechny co jsem vyzkoušela tak mi prostě nesedly :-(( ráda vyzkouším něco nového..

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist