Roztřepené konečky

Femina.cz > Fóra > Krása > Roztřepené konečky

Zvolené téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (7 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel b bibuska1504 a poslední změna proběhla před 11 měsíci, 3 týdny.

• Autor
    b
    bibuska1504
    Účastník

A zkoušela si někdy nějakou komplexní péči? Od šamponu po kondicionery, rozčesávače, olejíčky, nebo nějaké masky? Zkusila jsem si kdysi na blackfriday na Notinu objednat právě nějakou sadu takhle všeho a používám to dohromady. Měla by to být sada do Keraste, ale už jsem nedohledala. Ale určo to půjde koupit i zvlášť. Beru do toho ještě Zinek a myslím, že mnohem lepší. Je to cesta na dlouhou trať, ale na to, jak jsem měla vlasy předtím zničené, tak myslím, že vidím zlepšení.

kvapik
    Účastník

Mně se teda taky hodně třepí konečky, zkusila jsem toho hodně ale nic moc zatím. Ráda bych zkusila něco s přírodním složením, máte tipy?

t
      tana.hadkova
      Účastník

Já používám takový perfektní kondicionér Venira, podívej se na jejich stránky mají skvělé přírodní produkty. Mám od nich i kolagen a pleťovou kosmetiku a jsem s tím moc spokojená 😉

kvapik
        Účastník

Ahaa to vypadá moc dobře, hodně se mi tam líbí i ty olejíčky co mají. Už mám objednávku hotovou tak se těším až to vyzkouším, objednala jsem si i ten kolagenový drink, díky 🙂

S
    Stellinka22
    Účastník

Na konečky za sebe mohu doporučit kromě šamponů i tento olejíček https://shop.tomasarsov.cz/marulovy-oiej-s-vitaminem-e/. Krásně jemně voní. Nezůstávají po něm mastné a zplihlé vlasy a na konečky funguje velmi dobře. 🙂

k
      kata.rataj
      Účastník

Používáš to jen na vlhké vlasy nebo i na suché? A jen do konců či na celou hlavu?

S
        Stellinka22
        Účastník

Používám ho na mokré/vlhké vlasy do konečků. Dám si pár kapiček do dlaně, rozetřu a nanesu na konečky. Do délek ho nedávám. Celkově mě kosmetika od Arsova dost pomohla s vlasy. Měla jsem roztřepené konečky a vlasy takové nezdravé. Teď mají i dáreček v podobě vzorečku parfému objednávce. 🙂

P
    Petran.
    Účastník

Změnila se ti nějak životospráva? Co stres a jak se o vlasy staráš? Určitě doporučím lehce zastřihnout, i když to asi nerada čteš.. zkus se zastavit ke kadeřnici a společně něco vykouzlíte 🙂 Mně nejvíc pomohlo na poničené vlasy Tomas Arsov řada Bonfire, to byla záchrana.

M
    Misaskal13
    Účastník

Pěstuji si vlasy už dlouho a v poslední době se mi začaly třepit konečky. Nebarvím je, ani nijak neničím. Chtela bych je dát zase dohromady. Zkoušela jsem masky, kondicionéry, ale výsledek je porad stejný.

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist