Psí strava

Femina.cz > Fóra > Bydlení > Psí strava

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel  Sten Lena a poslední změna proběhla před 1 týdnem, 3 dny.

• Autor

Sten Lena
    Účastník

Jeden z nejznámějších e-shopů s širokým sortimentem krmiva, hraček, doplňků a dalšího slope game vybavení pro domácí mazlíčky.

S
    Stellinka22
    Účastník

Ahojky, mám moc ráda tento https://rawbark.cz/. Začínali jsem tam s jejich granulemi. Postupně jsme zkoušeli další věci a všechny jsou super. Konzervy teď bereme ve velkém, stejně jako pamlsky a jejich kosmetiku. Měli jsme dřív problémy se zažíváním a srstí u naší berňačky a tohle jí teda všechno moc sedlo. 🙂

A
      Alecca
      Účastník

Děkuji, firmu neznám, ale koukala jsem se na webovky a nevypadá to zle. Hodně me zaujali ty konzervy, pamlsky a kosmetika. My měli právě jedny oblíbené, ale bohužel jsem na ně nikde nenarazila na eshopu. Vyzkouším.

A
    Alecca
    Účastník

Zdravím, máte prosím nějaký oblíbený eshop kde nakupujete pro vaše mazlíčky? My jsem se bohužel odstěhovali na samotu a přišli jsme o naše oblíbení obchůdky a zverimexy.

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist