prodej domu

Femina.cz > Fóra > Bydlení > prodej domu

Zvolené téma obsahuje celkem 11 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel  jackie a poslední změna proběhla před 2 měsíci, 1 týdnem.

• Autor

jackie
    Účastník

Je tato realitní kancelář opravdu tak dobrá, jak se říká? Protože jsem se měsíce také hodně soustředil na to, že bych si chtěl koupit nemovitost, protože už mě nebaví pronajímat, chtěl bych mít vlastní nemovitost bez jakýchkoliv problémů, ale samozřejmě to není tak, že bych měl dost velký rozpočet na nákup kdekoli, musí to být nemovitost, která si udrží své ceny dostupné, takže zkusím realitní kancelář, kterou jste mi doporučili v komentářích, zdravím

aidin rostin
    Účastník

Nemohu více souhlasit s komentáři, nemovitosti v Praze nebývají levné, ale vše záleží na realitní společnosti, kde nemovitost kupujete, protože mnohé mívají relativně přijatelné ceny pro každého a také mnoho možností přístupu, vždy doporučím realitní kancelář „prestigegroup.cz“ od 1 do 10 Hodnotím 100, připadá mi to jako nejlepší ve svém oboru a jedna nemovitost dává nejvíce příležitostí k získání

Diana Dawson
    Účastník

Milý příteli, máte naprostou pravdu, domy v Praze nejsou zrovna za babku, ale to neznamená, že si nemůžete splnit svůj sen! Důležité je najít spolehlivého průvodce na trhu s nemovitostmi. Doporučuji Realitní kancelář v Praze – mají dlouholeté zkušenosti, skvělou pověst a dokáží najít bydlení, které odpovídá vašemu rozpočtu. A kdo ví, možná vás překvapí i nějakým skvělým tipem na lokalitu, kde najdete nejen krásný výhled, ale i dobré sousedy! Hodně štěstí při hledání vašeho vysněného domova!

Diana Dawson
    Účastník

Milý příteli, máte naprostou pravdu, domy v Praze nejsou zrovna za babku, ale to neznamená, že si nemůžete splnit svůj sen! Důležité je najít spolehlivého průvodce na trhu s nemovitostmi. Doporučuji Realitní kancelář v Praze – mají dlouholeté zkušenosti, skvělou pověst a dokáží najít bydlení, které odpovídá vašemu rozpočtu. A kdo ví, možná vás překvapí i nějakým skvělým tipem na lokalitu, kde najdete nejen krásný výhled, ale i dobré sousedy! Hodně štěstí při hledání vašeho vysněného domova!

coteto wemixx
    Účastník

Jednoznačně byste se měli obrátit na realitního makléře, ti jako jediní mohou poradit s cenou a dalšími záležitostmi, doporučuji realitní kancelář „prestigegroup.cz“ která má v Praze výbornou pověst, kromě toho, že si díky ní mohlo svůj dům koupit mnoho lidí, doporučuji i Vám.

zetamike
    Účastník

Vážení přátelé, hledám realitní kancelář, která pracuje v Praze, abych mohla zkontrolovat ceny domů zde v Praze, potřebuji, abyste mi s tím pomohli, je čas koupit můj dům, ale chci vědět, který si mohu koupit s rozpočtem, který mám, protože domy nejsou obvykle levné, že? O jaké velmi renomované realitní kanceláři v Praze víte, kterou mi můžete doporučit?

k
    kajana1
    Účastník

Určitě běž do realitky a nějaké kvalitní. To lítaní se za tu „úsporu“ nevyplatí.

l
    lenicka89
    Účastník

A kdybych se rozhodla pro realitku, doporučíte, pro kterou jste se rozhodl vy?

h
    hata1
    Účastník

Můžeš i bez realitky, ale všechno si děláš sama a pak je to i zdlouhavé a nalítáš se. Záleží co je ti pohodlnější.

s
    sema123
    Účastník

Musíš oslovit nějakou RK, následně to chce odhad, pokud nemáš představu o ceně a nevíš jaká je tržní hodnota tvé reality. Vše se nafotí a inzeruje. Jak se najde kupec, převede se záloha k notářovi, nebo realitce, ti pak zprostředkují prodej. Uzavře se kupní smlouva a udělá převod na katastru po doplacení zbylé částky. Zrovna nedávno jsem to podstupoval.

l
    lenicka89
    Účastník

Ahojte, chci prodat dům kousek od Prahy co sem podědila, ale nemám s tím žádnou zkušenost. Neprodávala některá něco přes realitní kancelář? A jak to probíhá?

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist