Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel M MájinkaS a poslední změna proběhla před 8 měsíci.
- AutorPříspěvky
- 14.7.2024 v 23:35#519261
Holky, jak píše Kandina – taky tuto kosmetiku miluju! Je opravdu šetrná, nevysušuje pokožku a produkty mají vážně skvělé. Kupuju od nich kosmetiku na vlasy, tělo i pleť a jsem maximálně spokojená.
- 23.7.2024 v 23:44#519440
Holky, sama mám s touto čistě přírodní kosmetikou zkušenost. Přírodních značek jsem opravdu vystřídala hodně, ale tato je za mě ta NEJ!! Určitě ji zkuste a uvidíte, že budete nadšená http://www.milujubio.cz/urtekram
- 13.7.2024 v 0:07#519214
Zdravím, za mě je super česká přírodní kosmetika od značky Nobilis Tilia. Mají hodně široký sortiment, kde najdete snad úplně všechno od kosmetiky zaměřené na různé problémy s pletí, deodoranty, kosmetiku pro děti, na vlasy, různé oleje…Nakupuji na eshopu alpik, kde mají obecně širokou nabídku přírodních kosmetických značek, tak se zkuste podívat, ale pro mě je číslo jedna Nobilis Tilia a jsem ráda, že svým nákupem podporuji českého výrobce, o to víc, že výrobky jsou fakt kvalitní a jsem s nimi nadmíru spokojená. Pokud jste z Ostravy nebo to tam máte blízko, tak vím, že na prodejně mají i nabídku eko/bezobalové drogerie a kosmetiky.
- 7.7.2024 v 22:30#519159
- 2.7.2024 v 22:24#519125
Dobrý večer, máte prosím někdo zkušenost s čistě přírodní kosmetikou na tělo a vlasy? Jaká značka Vám vyhovuje a doporučíte ji?
- AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.